Kommentare til Kokosmakroner (gammeldags)

se opskriften her

Torben  -  2021-10-21 13:19:18
Jeg vælger altid et æggebæger som jeg lige skyller mellem hver kokosmakron, det giver en lidt større makron som bevarer fugtigheden, samt sørger for ensartet størrelse

Inge-lise  -  2021-08-21 18:35:48
Nem opskrift , som giver gode småkager

Lene  -  2020-10-04 17:52:42
Bruger i hele æg?

Judith   -  2018-02-18 15:41:27
Hold nu op hvor smager de godt,, havde ikke sukker, så brugte rørsukker..

Berit Kofod  -  2018-01-16 11:44:18
Jeg har en opskrift på 250 gr.sukker,4 æggehvider og 250 gr.kokosmel og bages på 200 grader til lysebrune. Så kommer problemet at mår jeg lægger i boks bliver de bløde.er 2 skiver franskbrød i boksen det optimale??

Anette  -  2017-12-19 08:31:01
Glemte at skrive at det er en gylden regel ved småkager at man IKKE bruger varmluftovn hertil.

Anette  -  2017-12-19 08:28:38
Har prøvet mange forskellige opskrifter i løbet af mange år. Det her er dog alligevel den nemmeste og så skal der ikke piskes en masse og de flyder ikke ud. Så dejligt

Nicolai Hansen  -  2016-11-06 09:40:35
Dejlige opskrifter nemme at forstå og dejligt at man kan skrive hvor mange portioner man skal bruge.

Kirsten  -  2015-12-22 14:27:27
Kom mandler i, som blev kørt gennem persillehakkeren. Det blev de ikke mindre gode af :)

Karen-Margrethe  -  2014-06-22 12:44:56
Jeg er meget glad for jeres opskrifter. De lykkedes vær gang. Venlig hilsen Karen-Margrethe Andersen

Camilla  -  2014-03-14 11:11:36
god og enkel opskrift, må sige havde familien på besøg og de alle var væk da aftenen var omme, de var rimlig populære :-D

Henrik  -  2013-12-08 17:08:32
Alt for lidt kokosmel i opskriften

Kathja  -  2013-01-23 19:19:54
Det kan også anbefales at komme 3 tsk. frisk revet igefær i.

Signe  -  2012-12-08 21:15:57
De er lidt klistret men super gode:-):-):-):-):-)

Hans1323  -  2012-08-07 06:05:08
I opskriften staar der at de saettes paa en smurt plade, men billederne vise at de saettes paa bagepapir......hvad er korrekt.???

Ann Sophie  -  2012-07-12 21:20:08
Super Super dejlig opskrift! Skal dog bestemt ikke have mere end 10 min ved 200 grader i varmluftsovn :)

nina  -  2012-06-20 21:04:56
Det er en god idé at lade "dejen" hvile ca en time i køleskabet inden kagerne formes og bages. Så når kokosmelet at suge æggemassen til sig og man undgår at de flyder ud i ovnen. Og så skal bundene selvfølgelig dyppes i mørk chokolade :)

Mig  -  2012-03-17 15:26:17
Glæder mig til at prøve at lave dem! :D

anna linn  -  2012-03-14 18:21:50
lækert de er rigtig gode det kan siges med sikkerhed;) ;)

Johanne banke  -  2012-02-04 13:15:29
De smager rigTig godt har lige lavet dem

Astrid  -  2011-12-05 18:01:37
Der kommer ca. 30 ud af det, det varierer alt efter hvor store kagerne er. Jeg fik 32, men mine var ret små.

mie  -  2011-11-13 17:29:50
er der nogen der ved hvor mange man får cirka hilsen Mie :-)

mie  -  2011-11-13 17:10:12
sikkert gode det kommer fra mig som ELSKER KOKOS jeg laver dem i aften og glæder mig til at smage dem jeg vender tilbage efter de er bagt

  -  2011-11-08 14:39:53
Hvor mange personer er der til

Anne  -  2011-08-29 19:35:35
Bland dejen og lad den trække - så flyder de ikke ud. Tilsæt evt. reven marcipan..

Caroline  -  2011-08-27 11:07:47
De blev helt vildt gode!de er så lækre og sprøde glæder mig allerede til næste gang jeg skal lave dem <3

  -  2011-05-26 15:41:34
ja men hvor mange grader og hvor lang tid skal de bages......

Bastian  -  2011-05-26 11:13:02
Jeg bruger to æg, eller et stort. Tag dem ud, når de dufter. De smager vidunderligt!

Mille  -  2010-11-30 19:23:16
det var kjempe godt, jeg vil bare ha flere og flere:)

  -  2010-10-04 16:06:43
Prøv med lidt hakkede hasselnødder blandet i.

1234098  -  2010-09-30 07:10:23
hvor mange kokos makroner kommer der ca. ud af den potion?

  -  2010-09-14 18:23:20
De smager super. Makronerne bliver helt perfekte hvis man tilsætter lidt mere kokosmel.

  -  2010-09-09 14:59:01
haha:) men jo... smagte hammer godt!

  -  2010-07-31 14:11:38
Undrer mig, at der skal æggeblommer i? Jeg bruger altid kun æggehvider, og så skal det røres længe, så det bliver sejt. Jeg kan godt finde på at bruge håndmixeren. De bliver stadig gode :-) Dyp bunden i mørk chokolade, når de er bagte. Uhm :-)

jesper  -  2010-04-12 09:13:21
tilsaet 3 tsk mel for bedre konsistns, samt vanilje sukker og 1 knust kardemomme kerne for en sjovere smag

  -  2010-04-01 15:01:57
Prøvede med 2 æg - 200 gr kokosmel - 200 gr. sukker - 1 spsk mel og 100 gr hakket mørk chokolade - da de var kølet af blev de dyppet i endnu 100 gr (smeltet) mørk chokolade - mums :))

  -  2010-02-28 09:29:19
Mums - kokosmakroner er lækre! Især med hakket chokolade i dejen og hvis bunden efter bagning dyppes i smeltet chokolade!

  -  2010-02-26 17:00:04
Jeg skal til at bage dem snart. Er der nogen der har nogle tips til den?

  -  2010-02-22 11:10:31
for at undgå, at de bliver smattede, har jeg erfaring for, at en tsk. mel får dem til at forblive oprejst. Grethe

  -  2009-12-01 18:20:27
Bliver dejen for tynd (og der ikke er mere kokosmel) kan der med stort held tilsættes 1-2 spiseskefulde havregryn. Nissemor

Nielsine  -  2009-11-23 00:02:22
Hej, Min storesøster havde denne opskrift. Men, den forsvandt i løbet af årene og vupti - så har i den på hjemmesiden. Tak skal i have.

miiq1?!q;<3  -  2009-11-15 16:00:04
de smager ***** godt!!!!! hehe men idag da jeg lavede dem blev de lidt flydende. Men selfølelig havde vi ikke mere kokosmel?...:(

clara  -  2009-09-17 16:50:02
virkelig gode hvor mange er der til

mathias andersen  -  2009-08-15 18:11:44
husk en ½ dl hvedemel, så er den bedre ;)

Grethe  -  2009-08-08 22:18:23
Super opskrift. Pas på ikke at lave dem for gode så løber de ud, skal næsten være tørre i dej konsistensen, derfor brud ekstra kokosmel. ;-)

xD   -  2009-08-04 09:50:39
dejlig opskrift .. den blev perfekte. og det smagte rigtig godt :) jeg er hos min mormor nu og vi skal i skoven og holde skovtur og finde svampe&hindbær&brombær xD

Mebami  -  2009-07-04 09:25:22
En ritig god opskrift - blot irriterende med de 250 g kokosmel - poserne er nu på 2oo g....så skal man jo til at regne !!

AL  -  2009-07-02 10:18:55
bland kakao i dejen det smager herligt

Signe  -  2009-06-10 15:50:32
Opskriften er super god, også gerne med bunden dyppet i chokolade :) Den er dejlig nem at lave og lige til at gå til!

Lale  -  2009-04-16 17:14:16
jeg syntes de er helt vildt gode men hvorfor har de så lav en vudering

stinne  -  2009-04-07 13:08:05
jeg kan efterhånden opskriften i hovedet:b.

Miiig  -  2009-03-09 00:57:55
Disse kan helt klart anbefales! De er SÅ hammer lækre!

Bo  -  2009-02-15 16:24:24
Hvis man ikke bruger MEGET små æg bliver dejen for tynd. jeg kom lidt ekstra kokosmel i (ca. 25g.)og de blev helt fine. Hold øje med om dejen bliver siddende og ikke løber ned ad skålens kanter og ikke laver små "søer" i bunden efter 5-10 min. - så er den som den skal være. Lækkerlækker!

Emilie  -  2009-02-06 21:11:06
de smager rigtigt godt... har lige begt dem med mormor og sidder nu og spiser dem med morfar... :-D

nini  -  2008-12-11 20:37:02
jeg syntes at opskriften er rigtig god!! kokosmakronerne blev ikke perfekte men de smager vildt godt!! Jeg bruger dem til min fødselsdags fest!! :)

  -  2008-12-10 13:04:04
#anna det kommer jo an på om hvor mange man spiser:-)

???  -  2008-12-04 19:35:56
de blev enorm usmattede og blev en stor kage men gode var de ;)

Julie  -  2007-11-12 16:04:58
Mmmm .. Lækkert. Selv min hest kunne lidt det xD

  -  2005-01-01 01:01:01
må have gjort et eller andet forkert, for de blev ikke som forventet

Anika  -  2005-01-01 01:01:01
De blev ret smattede, men smagte godt.

MIG ?  -  2005-01-01 01:01:01
De ser rigtig lækre ud... Har prøvet opskriften før, de smager himmelsk! hehe..

anna  -  2005-01-01 01:01:01
hvor mange personer er der til

  -  2005-01-01 01:01:01
okay opskrift